Смертельна ДТП на трасі Дніпро-Кривий Ріг: є загиблий та постраждалі

Смертельна ДТП на трасі Дніпро-Кривий Ріг: є загиблий та постраждалі

Смертельна ДТП на трасі Дніпро-Кривий Ріг: є загиблий та постраждалі - фото: svoi.kr.ua

Події
03 червня 2022 17:14

На трасі Дніпро-Кривий Ріг, у районі Софіївки та села Вишневе, зіткнулися дві вантажівки: тентована та зерновоз. Внаслідок удару автомобілі спалахнули.

Полум'ям охопило тентовану фуру. Водій, який знаходився в ній, загинув. Він може бути громадянином Туреччини. Про це повідомляє "Свої Кривий Ріг".

В зерновозі знаходились водій та пасажир. Їх відправили у лікарню. У якому вони стані, наразі невідомо.

У районі села Вишневого утворився величезний затор, автомобілі пускають в об'їзд. На місці працюють пожежники та поліцейські.

На трасі Дніпро-Кривий Ріг, у районі Софіївки та села Вишневе зіткнулися дві вантажівкиНа трасі Дніпро-Кривий Ріг, у районі Софіївки та села Вишневе зіткнулися дві вантажівки - фото: svoi.kr.ua

Нагадаємо, 31 травня, по вулиці Дніпровській у Павлограді сталася смертельна ДТП. Водій ВАЗ-2110 не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник. Попередньо відомо, що за кермо він сів у нетверезому стані. 31-річний пасажир від отриманих травм загинув на місці, медики констатували його смерть. Водій ВАЗу та інший пасажир з місця пригоди втекли. Наразі 37-річного водія затримано. Відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах