Кульки, солодка вата та лазерне шоу: де і коли у Дніпрі відсвяткують Масляну-2022

Де і коли у Дніпрі відсвяткують Масляну-2022

Де і коли у Дніпрі відсвяткують Масляну-2022 - фото: otdihnavse100.com.ua

Події
17 лютого 2022 16:59

Лютий поступово добігає кінця, тому в Дніпрі почали готуватися до Масляниці-2022. Відомо, де та як пройде свято.

За тендером на сайті Prozorro, захід у рамках традицій відзначення Масляниці пройде 5 березня в АНД районі міста на вулиці Передовій, 775А (територія кінно-спортивної школи Олімпійського резерву України). Там встановлять сцену-подіум із тематичним банером, монітор, освітлювальні пристрої, звукоуселювачі, мікрофон та іншу вокальну апаратуру. Розважатимуть гостей двоє аніматорів у тематичних костюмах та артисти, які саме – поки що залишається загадкою.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також дніпрянам покажуть невелике лазерне анімаційне шоу, яке триватиме близько 4 хвилин, видадуть по одній із 300 двокольорових кульок та пригостять одній із 300 солодких ват. Зазначимо, що на таке досить скромне святкування Масляної-2022 працівники міськради збираються витратити 150,5 тисячі гривень.

Нагадаємо, що минулого року Масляну святкували на дніпровській набережній з виступом артистів на сцені солом'яним лабіринтом, дерев'яною бричкою (етнічним возом для катання), ляльковим театром, кузнею, зоною козацьких ігор (лучним тиром, боєм на мечах),. Прогулянковий простір прикрасили 5-метровим стовпом з лампочками та різнобарвними стрічками-прапорцями, які розходилися в різні боки та, таким чином, допомагали городянам знайти кожну з представлених зон для дозвілля. Кульмінацією Масляної було спалювання солом'яного опудала, загальна висота якого становила 2,5 метрів. Виділили на це 180 тисяч гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах