Корбан пояснив, навіщо закликав мінувати північні кордони країни

Корбан пояснив, навіщо закликав мінувати північні кордони -

Корбан пояснив, навіщо закликав мінувати північні кордони - фото: youtube.com/c/DniproTV

Події
03 червня 2022 15:17

Керівник Територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан пояснив, чому важливо будувати оборонні рубежі по всьому кордону.

Нещодавно Геннадій Корбан опублікував на своїй сторінці повідомлення із закликом негайно будувати ешелонну оборону у Києві, Сумах, Чернігові та Харкові, а також мінувати північні кордони України. Його заява викликала резонанс у суспільстві. За словами голови тероборони, це був прямий меседж главам адміністрацій, зокрема тих територій, які деокупували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Я навмисне напружив ситуацію, бо війна не закінчилася. Якщо ті, хто там, думають, що вона закінчилася, то це не так. Будь-якої миті російські окупаційні війська можуть завдати "кинджального" удару своєю технікою з-за кордону. Тому що кордон у цих областях ми фактичні не контролюємо, – прокоментував Геннадій Корбан в ефірі ДніпроTV.

Після того, як Корбан опублікував свій пост, він говорив із мером Чернігова, який показав, що вони роблять для оборони. Також йому зателефонував мер Харкова, який попросив надати військових для консультацій щодо будівництва оборонних рубежів.

Голова терборони Дніпра каже, що на Дніпропетровщині продовжують будувати оборонні споруди. Він пояснив, що це потрібно для того, щоб нашим військам було де закріпитися. У такому разі окупантам буде складніше просуватися територією.

- Можу сказати для мешканців нашої області – у нас все гаразд, ми продовжуємо нарощувати обороноздатність. Ми також допомагатимемо Запорізької області, бо там є проблеми. Я не можу говорити точно та скільки цих проблем. Ми зацікавлені в цьому, тому що Запоріжжя у нас фактично за спиною, – прокоментував Корбан.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах