Як зараз працюють "Укрпошта" та "Нова пошта" у Дніпрі

Як зараз працює пошта у Дніпрі та області

Як зараз працює пошта у Дніпрі та області - фото: freepik.com

Події
15 березня 2022 14:45

Ситуація у нашому регіоні, порівняно з іншими українськими регіонами, є досить безпечною. Багато підприємств відновлюють роботу у звичайному режимі, щоб підтримати економіку під час війни. Відомо, як зараз працюють поштові відділення у Дніпрі та області.

Укрпошта

Як розповів директор Дніпропетровської дирекції "Укрпошти" Дмитро Лисеєнко, на сьогоднішній день у Дніпрі та області (у своєму звичайному режимі) працюють 98% розташованих там відділень "Укрпошти". Там приймаються та відправляються посилки регіонами України та за кордон, передають у Дніпропетровській ОДА.

- Ми сьогодні працюємо так само, як працювали 20 днів тому. Тобто вся наша мережа практично у повному складі (а на сьогодні це 398 стаціонарних відділень) надає послуги населенню Дніпра, Нікополя, Павлограда, Кривого Рогу та прилеглих населених пунктів у повному обсязі, – пояснив він.

Нагадаємо, що кожне відділення "Укрпошти" на Дніпропетровщині працює за особистим графіком. Дізнатися, його можна тут, обравши свій населений пункт (наприклад, Дніпро) та знайшовши у списку відділень потрібне.

При цьому, окрім стаціонарних відділень, за словами Дмитра Лисєєнка, у нашому регіоні працюють пересувні відділення – автомобілі – "Укрпошти". Вони доставляють мешканцям невеликих дніпропетровських сіл (яким зараз важко добиратися до стаціонарних відділень "Укрпошти") різноманітні посилки, а саме пенсії та субсидії, комунальні рахунки, продукти харчування та подібні товари.

Нова пошта

Як повідомили у прес-службі "Нової пошти", зараз відкрито майже всі відділення їхньої компанії в Україні. Серед них і ті, що знаходяться у Дніпропетровській області. У цих відділеннях можна робити таке:

  • отримувати або надсилати посилки як в Україні, так і за кордон;
  • знімати готівку;
  • оплачувати мобільний;
  • отримувати грошові перекази з-за кордону.

У Дніпрі частина відділень "Нової пошти" працюють з 09:00 до 18:00 (понеділок-субота) та з 10:00 до 18:00 (неділя), а ще частина – 24/7. Проте режим роботи може змінюватися. За якими графіками та адресами працюють відділення пошти в населених пунктах Дніпропетровської області, можна дізнатися тут.

Також, щоб було легко знайти найближче до вас працююче відділення "Нової пошти", можна скористатися цим чат-ботом в телеграмі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах