Як на Дніпропетровщині пройшла ніч на 26 травня

Як на Дніпропетровщині пройшла ніч на 26 травня

Як на Дніпропетровщині пройшла ніч на 26 травня - ілюстративне фото: unicorn1313_/Twitter

Події
26 травня 2022 09:22

Почалася 92 доба повномасштабного збройного вторгнення РФ в Україну. Розповідаємо, як минула ніч на 26 травня у Дніпропетровській області.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВВ Валентин Резніченко, ніч пройшла "менш-менш", але у Криворізькому районі знову стріляли. Опівночі ворог ударив з артилерії по Апостолівській громаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова облради Микола Лукашук уточнив, що окупанти потрапили в поля. Ніхто не постраждав.

Ситуація у регіоні повністю контрольована.

У Павлограді повідомили, що у них у місті все гаразд. У Нікополі також надзвичайних ситуацій за ніч не було. Олександр Вілкул сказав, що у Кривому Розі зараз теж усе "рівно".

Нагадаємо, Криворізький район загострюють окупанти регулярно. Вчора під удари артилерії потрапили Мар'янське та Велика Кострома. Пошкоджено дитячий садок, церкву, житлові будинки. На лінії зіткнення ворог вів обстріли в районах Нововоронцовки, Добрянки, Осокорівки, Новоолександрівки, Трудолюбівки та Новопавлівки. Також під обстріл потрапив населений пункт Твердомедово біля Білої Криниці. В результаті мирний житель отримав тяжкі поранення, отримав його доставили до Кривого Рогу – за життя борються лікарі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах