"Інтерпайп" зробила 96 протитанкових їжаків та облаштувала 18 укриттів у Дніпропетровській області

"Інтерпайп" зробив 96 протитанкових їжаків та облаштував 18 укриттів у Дніпропетровській області

"Інтерпайп" зробив 96 протитанкових їжаків та облаштував 18 укриттів у Дніпропетровській області - фото: facebook.com/Interpipe

Події
01 березня 2022 14:41

Співробітники металургійної компанії "Інтерпайп" у Дніпрі зробили 96 протитанкових їжаків та розвезли їх територією Дніпропетровської області. Також вони вже облаштували у нашому регіоні 18 укриттів від ворогів.

Як повідомили представники металургійної компанії "Інтерпайп", протягом двох діб їхні співробітники виготовили 96 протитанкових їжаків. Всі ці вироби вони розвезли по Дніпропетровській області, щоби їх встановили біля оборонних укріплень. На території підприємств у Дніпрі, Новомосковську та Нікополі облаштували 18 тимчасових укриттів від ворожих нападів. Коли існують загрози артобстрілу або авіаційного бомбардування, там ховаються понад 8500 людей.

"Інтерпайп" зробила 96 протитанкових їжаків та облаштувала 18 укриттів у Дніпропетровській області фото 1"Інтерпайп" зробила 96 протитанкових їжаків та облаштувала 18 укриттів у Дніпропетровській області фото 1

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На даний момент працівники компанії також забезпечують найголовніші потреби регіональних військових частин, підрозділів тероборони та волонтерських організацій.

- На запит передаємо пальне, труби, метал, бетонні блоки, плити, цвяхи, посуд, будівельні матеріали, канцтовари, термобілизну та інше, – пояснюють в "Інтерпайпі".

Потрібно сказати, що зараз співробітники компанії займаються закупівлею засобів індивідуального захисту для військових і сил тероборони, а також шукають постачальників захисних бронежилетів для екіпірування підрозділів територіальної оборони. При цьому станом на сьогоднішній ранок – 1 березня – для благодійного фонду "Відродження регіону" (збирає гроші на потреби ЗСУ, підрозділів терборони, допомогу пораненим) зібрано 1,2 мільйона гривень від партнерів, підрозділів та працівників компанії "Інтерпайп".

Нагадаємо, що компанія "Інтерпайп" достроково виплатить усім працівникам другий аванс за другу половину лютого. Перший аванс виплачено у звичайному режимі 21 лютого.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах