Чи правда, що у Дніпрі відключають електрику тим, хто не вимикає світло

Чи правда у Дніпрі відключають електрику тим, хто не вимикає світло - фото: nikopolnews.net

Чи правда у Дніпрі відключають електрику тим, хто не вимикає світло - фото: nikopolnews.net

Події
22 березня 2022 13:06

Останніми днями в інтернеті поширюється інформація про те, що нібито в комендантську годину – з 20:00 до 06:00 – копи з робітниками відключатимуть від електрики порушників правил світломаскування. Відомо, чи правда жителів Дніпра збираються так карати за не вимкнене світло у будинку.

Як повідомили у міськрадянському телеграм-каналі "Стоп фейк Дніпро", комунальники не відключатимуть від електрики дніпрян, які не вимикають світло у себе вдома у комендантську годину.

У Дніпрі поширюється фейк для відключення електроенергії.У Дніпрі поширюється фейк для відключення електроенергії. Фото: t.me/stop_fake_dp/65

Проте всіх місцевих жителів настійно просять дотримуватися правил світломаскування, тобто:

  • вимикати світло в будинках та зашторювати вікна;
  • вимикати вуличне освітлення біля своїх будинків.

Завдяки дотриманню цих простих правил городянами житлові будинки у Дніпрі будуть непомітними для російських окупантів у темну пору доби. У зв'язку з цим ризик, що за ними буде завдано ворожих авіа-або ракетних ударів, істотно знижується. Так, світломаскування зараз необхідне для збереження свого життя та життя оточуючих вас людей під час війни.

Зазначимо, що відключити електрику у вас вдома можуть сусіди, які тільки переживають за свої життя. Тож не треба їх провокувати.

– Деяким уже зробили обрізання самі без інспекції, – сказав співробітник міськради Дніпра Микола Кузічов.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах