Без батька залишилося 6 дітей: у бою за Україну загинув мешканець Дніпропетровщини

Без батька залишилося 6 дітей: у бою за Україну загинув мешканець Дніпропетровщини

Без батька залишилося 6 дітей: у бою за Україну загинув мешканець Дніпропетровщини - фото: facebook.com/groups/vilnohirskOnline/Denis Sheremeta

Події
26 квiтня 2022 12:52

У бою за Україну загинув іще один мешканець Дніпропетровської області – молодший сержант Юрій Черненко. Без батька залишилося шестеро дітей.

Як повідомили у Вільногірській міськраді та додав вольногорець Денис Шеремета, цей чоловік народився на Дніпропетровщині та проживав у селі Дідове. Він брав участь у АТО, був молодшим сержантом. Щойно розпочалися повномасштабні бойові дії в Україні, а саме 24 лютого, Юрія Черненка одразу ж закликали воювати. В результаті цього чоловік пішов боронити Батьківщину.

На війні він служив гранатометником механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ. На жаль, минулого тижня – 19 квітня – на 43-му році життя Юрій Черненко загинув, стійко захищаючи Україну від російських окупантів. Поховали його вчора – 25 квітня – на цвинтарі у селі Дідове. Потрібно сказати, що Юрій Черненко ростив шістьох дітей. Тепер вони лишилися без батька.

Загиблий Юрій Черненко.Загиблий Юрій Черненко. Фото: facebook.com/groups/vilnohirskOnline/Denis Sheremeta

Vgorode висловлює щирі співчуття рідним та знайомим Героя.

Раніше ми писали, що нещодавно 36-річний майстер спорту з кульової стрільби з Дніпропетровської області загинув, борючись із окупантами. У Дніпрі в нього залишилися дружина та 6-річний син.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах