На 1,2 мільйона гривень: знайомий обманув дружину військового

На 1,2 мільйона гривень: знайомий обманув дружину військового

На 1,2 мільйона гривень: знайомий обманув дружину військового фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону

Події
Сьогодні 13:10

35-річний чоловік був знайомим з потерпілою та знав, що її чоловік зник безвісти під час виконання бойового завдання.

Зловмисник переконав жінку, що її чоловік в російському полоні та допоможе його звільнити, повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином, з жовтня 2023 року по березень 2024 року, фігурант отримував кошти від жінки на свої банківські рахунки. Він завдав збитків потерпілій майже на 1,2 мільйона гривень.

До суду направили обвинувальний акт за фактом шахрайства, вчиненого в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, та самовільного присвоєння владних повноважень службовою особою, поєднаного із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь згідно зі статтями 190 та 353 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Криворізького районного управління поліції в Дніпропетровській області за оперативним супроводом відділу Управління СБУ в Дніпропетровській області.

Раніше, ми писали про те, що у Дніпропетровській області чоловік «заробляв» на любителях кошенят.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах