У Дніпропетровській області чоловік "заробляв" на любителях кошенят

У Дніпропетровській області чоловік «заробляв» на любителях кошенят -

У Дніпропетровській області чоловік «заробляв» на любителях кошенят - фото: pexels.com

Події
23 червня 2023 16:44

У Дніпропетровській області діяла схема інтернет-шахрайства на продажі кошенят різних порід.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що чоловік розміщував в інтернеті оголошення про продаж кошенят. При цьому цих тварин у нього не було. Довірливі покупці переводили на його картку гроші – від 3 до 12 тисяч гривень. Після отримання коштів чоловік переставав відповідати на дзвінки. Загалом він ошукав покупців на суму майже 50 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські з’ясували, що до злочинів причетний 38-річний житель міста Покров, що у Нікопольському районі. Раніше він уже був судимий за майнові злочини. У нього вдома провели обшук, під час якого вилучили мобільний телефон та ноутбук.

У вівторок, 20 червня, після проведення всіх необхідних слідчих дій чоловіку повідомили про підозру за заволодіння чужим майном шляхом обману. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від 51 до 68 тисяч гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах