У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв

У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв -

У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв - фото: Yuliia Seheda

Події
11 вересня 21:22

У Дніпрі виправдали жінку, яка вбила співмешканця, захищаючись від побоїв. Суд тривав три роки.

У Дніпрі суд виправдав Марину Полях, яка кілька років тому вбила свого співмешканця, що бив її. До того вона понад 30 разів зверталася до поліції через побої, повідомила адвокатка Марини Юлія Сегеда.

Вона розповіла, що жінка, яка звернулася до неї, тривалий час зазнавала домашнього насильства від свого співмешканця. Той відбував покарання у в’язниці за навмисне вбивство, однак вийшов достроково.

У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв -У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв - фото: facebook.com/CSOmartinclub

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Вона не хотіла, щоб він жив з нею, але його не цікавила її думка. Коли вона його не впускала у своє житло, він бив вікна, підпалював будинок. Він навіть кидався на поліціянтів, але вони нічого не могли з ним зробити, - розповідають в ГО "Мартін-клуб".

Марина зверталася до поліції понад 30 разів, проте, там склали лише один протокол на кривдника. Коли чоловікові призначили судове засідання, за результатами якого його мали відправити назад до в’язниці досиджувати свій термін, він сказав, що не сяде, поки Марина жива.

У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв -У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв - фото: facebook.com/CSOmartinclub

Він напав на неї, поваливши на землю, і став бити. Крім того, він погрожував убити також доньку жінки. Вона взяла ніж, бо сподівалася, що чоловік злякається його і зупиниться. Однак він напоровся на нього й помер.

Жінку судили за статтями про умисне вбивство та умисне вбивство з перевищенням меж необхідної оборони. 9 вересня суд виправдав її за обома звинуваченнями.

У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв -У Дніпрі виграла суд жінка, яка вбила чоловіка захищаючись від побоїв - фото: Yuliia Seheda

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах