Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт

 Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт

Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт фото: rudana.com.ua

Події
19 травня 15:45

П'яний водій на Криворіжжі влаштував ДТП, вилетівши на зустрічну смугу військовий, які їхали на бойове завдання на лінію зіткнення.

Як повідомляє Рудана, оператори дронів роти УБПАК "Люфтваффе" вранці їхали двома автівками на позицію виконувати бойове завдання, коли раптово з-за повороту на зустрічну смугу вилетіла Таврія.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Як розповіли військові, перша автівка уникнула лобового зіткнення. Проте таврія зачепилася боком та здерла увесь лівий бік автівки військових.

Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт фото: rudana.com.ua

А потім легковик розкрутився та полетів у бік іншої машини військових. Варіантів звертати у ліво чи право у водія не було – довелося швидко гальмувати і приймати удар.

Військові відразу побігли рятувати чоловіка. Вибили скло, дістали водія з автівки. Як виявилося, він був п'яний. Той усвідомив що наробив та кинувся тікати. Далеко втекти не встиг – чоловіка затримали

Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт Через п'яного водія захисники втратили дві автівки, на яких їхали на фронт фото: rudana.com.ua

Ба більше, винуватець обмовив військових, що це вони його змусили напитися до приїзду поліції.

"Найнеприємніше, що це - невиконане завдання з корегування, нанесення ураження по важливій цілі. Найнеприємніше, що вже чотири автівки вибули зі строю, дві - від справжніх російських Ланцетів, дві - від пʼяної худоби. Чотири автівки мінус, а "буховий" Ланцет вижив! Але всі поставлені нам задачі будуть виконані, є трохи запасу міцності", - запевнив комроти Микола Колесник.

Раніше, ми писали, що у Дніпрі авто влетіло у стовп і двоє людей згоріли живцем.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах