У Дніпрі авто влетіло у стовп: двоє людей згоріли живцем

У Дніпрі авто влетіло у стовп: двоє людей згоріли живцем

У Дніпрі авто влетіло у стовп: двоє людей згоріли живцем - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
13 травня 2023 10:05

Сьогодні, 13 травня, у Дніпрі сталася смертельна аварія. На жаль, загинуло двоє людей.

ДТП сталася близько 03:21 на вулиці Новопокровська Новокодацького району Дніпра. Попередньо, водій легковика "Славута" не впорався з керуванням та влетів у залізобетонну опору. Внаслідок зіткнення автомобіль загорівся. Про це повідомили в ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце приїхали рятувальники. Під час гасіння пожежі вони виявили обгорілі тіла двох людей. Вогонь знищив легковий автомобіль на площі три квадратні метри. Особисті дані загиблих та причину ДТП встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, 11 травня, у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП. Загинули троє людей, ще троє – постраждали. Аварія сталася близько 13:22 на трасі Дніпро-Нікополь поблизу селища Придніпровське. Там зіткнулися три легковики: "Nissan", "ВАЗ-21099" та "ВАЗ-2108". Внаслідок зіткнення загинуло троє людей, які були всередені "ВАЗ-21099". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах