Дніпропетровська область серед лідерів антирейтингу по закриттю ФОПів

Дніпропетровська область серед лідерів антирейтингу по закриттю ФОПів -

Дніпропетровська область серед лідерів антирейтингу по закриттю ФОПів - фото: dtkt.ua

Події
14 травня 12:41

Дніпропетровщина увійшла в трійку областей, де найчастіше закриваються ФОПи.

Як повідомляє Опендатабот, протягом перших чотирьох місяців 2024 року майже 31 тисяча фізичних осіб-підприємців (ФОПів) припинила свою діяльність в Україні.

Найбільше бізнесів закрилися у Києві, на Харківщині та в Дніпропетровській області. За наявними даними, понад 23% новозаснованих ФОПів, що зареєстровані у попередньому році, припинили свою роботу у 2024 році - це 7,3 тисячі бізнесів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Проте нових бізнесів відкривається у двічі більше - понад 74 тисячі за перший квартал цього року. Найчастіше закриваються ФОПи, які працюють у сфері роздрібної торгівлі - 34,9%; комп’ютерного програмування - 10,1%; гуртової торгівлі - 6,2%.

Найбільше закривається бізнесів у Києві - понад 3,8 тисячі або ж 12,4%. На другому місці антирейтингу Харківщина - майже 2,4 тисячі бізнесів (7.7%). І замикає топ Дніпропетровщина, там припинили свою діяльність також майже 2,4 тисячі ФОПів або 7.7%.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах