iPhone замість терміналу: ПриватБанк запустив безконтактні платежі для бізнесу

iPhone замість терміналу: ПриватБанк запустив безконтактні платежі для бізнесу.

iPhone замість терміналу: ПриватБанк запустив безконтактні платежі для бізнесу. Фото: facebook.com/sergaoleg

Події
31 жовтня 2023 12:31

ПриватБанк запустив Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу в Україні. Тепер замість POS-терміналів можна використовувати просто смартфон із додатком.

Як повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга, підприємці тепер можуть приймати безконтактні платежі особисто, використовуючи лише iPhone та додаток "Термінал" iOS. Жодне додаткове обладнання їм не знадобиться.

Тобто продавці зможуть за допомогою смартфона приймати безконтактні платежі з дебетових та кредитних карток, Apple Pay та інших цифрових гаманців.

Як підключити програму і як вона працює

  • Потрібно завантажити програму "Термінал" iOS з Apple App Store. Важливо: воно працює на iPhone XS та пізніших версіях.
  • Зареєструватись у додатку.
  • Після реєстрації відкрити програму "Термінал", ввести суму покупки та попросити клієнта піднести свій безконтактний платіжний засіб до вашого iPhone, щоб завершити оплату.

Зазначимо, у "ПриватБанку" стверджують, що технологія Apple Tap to Pay на iPhone використовує вбудовані функції iPhone, щоб зберегти конфіденційність та безпеку як бізнес-даних, так і даних клієнтів.

Нагадаємо, з 2022 року ФОП, які працюють у сфері роздрібної торгівлі, послуг та громадського харчування, повинні обов'язково використовувати касові апарати РРО.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах