У Дніпрі 3-річний хлопчик втік з дитячого садочку додому

У Дніпрі 3-річний хлопчик втік з дитячого садочку додому -

У Дніпрі 3-річний хлопчик втік з дитячого садочку додому - фото: dnipro.tv

Події
04 березня 13:47

У Дніпрі 3-річний хлопчик самостійно залишив територію дитячого садка без верхнього одягу і пішов додому. Вихователька не помічала зникнення дитини, доки обурена мати не повідомила про це.

Як повідомляє ДніпроTV, ранок 28-го лютого для Юлії Шибко розпочався з неочікуваного стукоту у ворота. Жінка ледь не зомліла, коли побачила 3-річного сина. Вона була впевнена, що малий - у дитсадку.

- Чую стук, сильний стук, я думаю хто це може стукать, вибігаю і бачу: тоненькі ніжки через решітку. І коли я побачила його тапочки з м’ячиками я зрозуміла, що це мій Діма, і все, я вийшла, побачила сині губи, він стоїть труситься, - розповіла жінка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Шокована мати одразу написала повідомлення в батьківський чат.

- Я кажу, якщо ви хочете поліцію - то поліція буде. Вона сказала "давайте". Була викликана поліція, написана заява, ми звернулися в усі служби куди можна, Ювенальну службу. Їх одразу викликали на розмови та допити. Через 3 години вона написала, що садок закривається, прийдіть заберіть речі, - каже обурена мама.

У Дніпрі 3-річний хлопчик втік з дитячого садочку додому -У Дніпрі 3-річний хлопчик втік з дитячого садочку додому - фото: dnipro.tv

Шлях від дому до садочка проходить через стоянку вантажівок і невеликого озера, біля якого тоді палав очерет. Але малого це не злякало, бо хотів додому.

Юлія зізналася журналістам, що не поцікавилась тим, чи є в закладу ліцензія. Вона не підписувала жодних документів. Але платила за перебування сина в так званому дитсадку 300 гривень за пів дня. Як результат - керівництво навіть не вибачилось за прикрий інцидент.

Вірогідно, на момент перебування дітей у садочку, ліцензії не було. Зі слів директорки, її тільки намагаються отримати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах