Яка погода чекає на дніпрян в березні-2024

Яка погода чекає на дніпрян в березні-2024 -

Яка погода чекає на дніпрян в березні-2024 - фото: bukinfo.com.ua

Події
03 березня 13:26

За попередніми прогнозами синоптиків березень-2024 у Дніпрі очікується переважно похмурим і дощовим, проте протягом місяця інколи з-за хмар проглядатиметься сонечко.

На початку березня у Дніпрі чередуватимуться сонячна та похмура погода, опадів здебільшого не очікується. Температура повітря вдень буде приблизно 6-8 градусів тепла.

В місті почне теплішати. Так, вже на другому тижні стовпчики термометрів піднімуться до відмітки у 10-11 градусів тепла. 5, 12 березня можуть розпочатися дощі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Та потепління буде недовгим, оскільки вже з 13 березня температура знову почне знижуватися. У ці дні опадів не прогнозують. Наступні дощі підуть аж 22 та 24 березня. До цього часу температура повітря буде у межах від 8-9 градусів.

В кінці березня дніпрян знову очікують опади: 26-27 числа йтимуть дощі. Сонячної погоди чекати не варто, хоча інколи й прояснятиметься та все ж переважно небо буде вкрите хмарами. До кінця місяця в Дніпрі потепліє, очікується, що температура підніметься до 11 градусів тепла.

Яка погода чекає на дніпрян в березні-2024 -Яка погода чекає на дніпрян в березні-2024 - фото: meteofor.com.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах