Актор, якого побив директор оперного театру в Дніпрі, забрав заяву з поліції

Актор, якого побив директор оперного театру в Дніпрі, забрав заяву з поліції -

Актор, якого побив директор оперного театру в Дніпрі, забрав заяву з поліції - фото: gettyimages/Andranik Hakobyan

Події
23 сiчня 16:47

З'явилася оновлена інформація стосовно інциденту щодо побиття актора Чернігівського драмтеатру Миколи Лемешка, який трапився 17 січня цього року під час гастролей у Дніпрі.

В Чернігівському обласному музично-драматичному театрі повідомили, що винуватці хуліганських дій через посередників висловили артистові свої вибачення та звернулися з проханням про відкликання заяви до органів правопорядку аби припинити кримінальне провадження у цій справі.

Порадившись з адвокатом, Микола Лемешко вирішив прийняти висловлені вибачення та відкликати свою заяву, подану правоохоронним органам за фактом побиття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Керівництво театру, займаючи позицію щодо захисту Миколи Лемешка як члена театрального колективу, забезпечення прав громадянина України і актора, сприймає рішення Миколи Лемешка відкликати свою заяву задля припинення поширення конфліктної ситуації, аби не створювати підґрунтя для протистояння в театральному середовищі країни.

- Вважаємо, що в основі професійних відносин між творчими колективами має бути висококультурне спілкування, взаємоповага і цехова солідарність усіх членів театральної громади України, - наголосили в Чернігівському муздрамтеатрі.

Нагадаємо, за словами представників театру, 17 січня близько 13:30 перед будівлею Дніпровської опери директор театру вдарив в обличчя чернігівського актора через те, що службовий автобус акторської трупи перекривав в’їзд на територію опери.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах