У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку

У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку -

У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку - фото: tsn.ua

Події
23 сiчня 12:26

Бойовий медик, якого врятували в лікарні у Дніпрі, хоче повернутись до свого підрозділу, попри ампутацію.

Як повідомляють у сюжеті кореспондентки ТСН, Микола - бойовий медик, на фронті був з перших днів. На Бахмутському напрямку ледь не загинув, витягаючи пораненого побратима з поля бою.

- Уклали його на ноші і я тягнув його по снігу за собою. Безпілотник над нами завис і зробив скид. Мені осколками під коліно попало, ліву ногу посікло, трохи в праву, нижче поясниці, - розповів Микола. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку -У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку - фото: tsn.ua

Допомогу бойовому медику надали на місці, однак ногу врятувати не змогли. Далі - довга евакуація до Дніпра.

До лікарів Микола потрапив ледь живий з наднизьким тиском та гемоглобіном, медики провели складну операцію. Одужувати йому допомагає кохана дружина. Вона з перших днів поряд у реанімації. 

У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку -У Дніпрі врятували бойового медика з Бахмутського напрямку - фото: tsn.ua

Микола лікар-реабілітолог за фахом. Ще до повномасштабного вторгнення вчив військових тактичній медицині. Тож прямо на лікарняному ліжку отримує пропозицію роботи - працювати у реабілітаційному центрі в Дніпрі. 

Над пропозицією Микола обіцяє подумати. Однак після відновлення, попри ампутацію, хотів би повернулись до свого батальйону. Аби своїми знаннями і вмінням допомогти наближати перемогу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах