У Дніпропетровській області жінка ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень

У Дніпропетровській області жінка ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень -

У Дніпропетровській області жінка ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень - фото: economics.segodnya.ua

Події
18 сiчня 15:54

На Дніпропетровщині поліція викрила жінку, яка спілкувалася в мережі під чужим імʼям та ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень.

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській області, у квітні 2022 року 28-річна мешканка Солонянського району створила акаунт у соціальній мережі та заповнила його фотографіями іншої особи.

Під чужим ім’ям підозрювана познайомилася з 21-річним чоловіком та стала з ними спілкуватися, а через деякий час звернулась з проханням допомогти їй грошима на лікування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Не сумніваючись в її щирості, потерпілий перерахував "коханій" 236 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що підозрювана також ошукала і матір чоловіка - видурила у жінки майже 60 тисяч гривень.

Працівники поліції зібрали докази причетності фігурантки до шахрайської діяльності та повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

У Дніпропетровській області жінка ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень -У Дніпропетровській області жінка ошукала чоловіка та його матір майже на 300 тисяч гривень - фото: dp.npu.gov.ua

Поліція Дніпра звертається до громадян бути обачними під час онлайн знайомств. Ставте новим знайомим якнайбільше питань, перевіряйте інформацію та дані, які вам повідомляють у мережі, щоб упевнитись в існуванні людини та її добрих намірах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах