У Дніпрі для дошкільнят працює безкоштовна онлайн платформа з розвиваючими іграми

У Дніпрі для дошкільнят працює безкоштовна онлайн платформа з розвиваючими іграми -

У Дніпрі для дошкільнят працює безкоштовна онлайн платформа з розвиваючими іграми - фото: blog.comfy.ua

Події
03 сiчня 13:51

У Дніпрі стартувала реєстрація на навчальну програму на новій платформі "Дошкільнятко". Вже відкрито доступ на січень.

 Як повідомили у Дніпровській міській раді, у Дніпрі почалася реєстрація на навчальну програму на безкоштовній платформі "Дошкільнятко".

"Дошкільнятко" - це єдина безкоштовна електронна платформа за програмами Міносвіти, розроблена для садочків міста Дніпра, аби оптимізувати процес навчання дітей дошкільного віку. Нині на платформі вже доступні освітні програми, розвивальні ігри, література для дітей віком від 5 до 7 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Для систематизації навчання на платформі програма поділена на місяці, і поступово ускладнюватиметься. Наприкінці кожного місяця відкриватиметься програма на наступний. Батьки дошкільнят, їхні вихователі у садочках вже можуть розпочинати заняття з дітьми за доступною програмою на місяць. Це дуже зручно, а головне - просто. На кожен місяць доступні розділи: освітні програми, розвивальні ігри, читання та аудіокниги. Під кожен розділ ми розробили спеціальні розвивальні ігри. Нині їх понад 300. Кожна гра містить аудіосупроводження для якісного засвоєння матеріалу дитиною, - розповіла під час брифінгу 2 січня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП "Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро" ДМР Софія Приліпко.

Вона також додала, що платформа є цілком безкоштовною і там немає реклами. Аби почати користуватись нею, потрібно перейти за посиланням.

Якщо виникли питання щодо реєстрації, то можна звертатися на гарячу лінію комунального підприємства "єДніпро" за номерами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49 з 09:00 до 18:00 (з понеділка по четвер) та з 09:00 до 16:45 (у п’ятницю).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах