У Дніпрі пʼяна водійка в'їхала в автомобіль поліції

У Дніпрі пʼяна водійка в'їхала в автомобіль поліції -

У Дніпрі пʼяна водійка в'їхала в автомобіль поліції - фото: gordonua.com

Події
21 грудня 2023 14:38

У Дніпрі нетвереза водійка вчинила ДТП з автомобілем поліції. Патрульні склали на порушницю адміністративні матеріали.

Як повідомили в Патрульній поліції Дніпропетровської області, вчора, 20 грудня, близько опівночі один із екіпажів помітив на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Чернишевського автомобіль Audi A6 із номерним знаком, що йому не належить.

Патрульні подали вимогу зупинитися, але авто пришвидшилося, і на вулиці Вернадського машина зіткнулася з автомобілем іншого екіпажу, що також подавав вимогу про зупинку. На щастя, ніхто не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Дніпрі пʼяна водійка в'їхала в автомобіль поліції -У Дніпрі пʼяна водійка в'їхала в автомобіль поліції - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Як виявилося, за кермом Audi перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянка погодилася пройти освідування. Результат показав, що в її крові 0,70 проміле алкоголю.

Також з'ясувалося, що вона позбавлена права керування. На водійку патрульні склали протоколи за статтею 130, за частиною 5 статті 126, статтею 124 Кодексу України про Адміністративні порушення, та дві постанови: за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків та невиконання вимог про зупинку.

Автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового зберігання авто.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах