У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево

У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево -

У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево - фото: m-merydian.com.ua

Події
18 грудня 2023 15:18

Минулого тижня Дніпропетровщину накрила негода. Найбільше зачепило схід області, де пройшов крижаний дощ. Лід скував лінії електропередач (їх потім пообривало), дороги та дерева, які попадали на електродроти та будинки людей.

У селищі Веселе Межівської громади, через заледеніле дерево у своєму будинку застрягла 83-річна жінка, - розповідає видання "Межівський меридіан".

У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево -У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево - фото: m-merydian.com.ua

Дерево, яке росло у дворі, розчахнулося навпіл і привалило вхід до хатніх дверей, фактично заблокувавши вихід на вулицю. 83-річна жінка не могла вибратися з дому самостійно, тому звернулася до поліцейського офіцера громади та рятувальників. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пані Світлана - внутрішня переселенка та живе сама, тому допомогти більше не було кому. На прохання пенсіонерки відгукнувся правоохоронець, який бензопилою розрізав дерево та розблокував вхід до будинку. 

У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево -У Межівській громаді на будинок 83-річної жінки впало обледеніле дерево - фото: m-merydian.com.ua

Світлана подякувала своєму рятівнику. Поліціянт зазначив, що люди за нагальної потреби можуть звертатися до правоохоронців у своїх громадах. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах