Захисникам України, які отримали звання Героя нададуть власне житло

Захисникам України, які отримали звання Героя нададуть власне житло -

Захисникам України, які отримали звання Героя нададуть власне житло - фото: armyinform.com.ua

Події
06 грудня 2023 13:34

Захисникам України, які отримали з початку військової агресії РФ звання Героя та стали кавалерами ордена "Золота Зірка", буде надано від держави власне житло.

Президент зазначив, що у країні починають реалізовувати важливу ініціативу за принципом: Україна захищає тих, хто захищає Україну.

- За цією ініціативою всі, хто від початку війни отримав звання Героя України, отримують власне житло. Всі, хто, боронячи державу, став кавалером ордену "Золота Зірка". Всі без винятку, - наголосив Зеленський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За його словами, такими нагородами було відзначено вже 360 українців із початку російського повномасштабного вторгнення.

- Держава подбає про кожного з них - і про тих, хто з нами, і про родини всіх тих, хто віддав своє життя за країну, - заявив президент.

Також глава держави подякував усім українським захисникам-Героям за мужню відсіч інтервентам.

- Я щиро дякую родинам загиблих за витримку та відвагу. Я щиро вірю, що одного дня про доблесть і подвиги кожного Героя України знатимуть усі в мирній Україні - Україні, яка перемогла. Яка переможе, - йдеться у зверненні Зеленського.

В Офісі президента повідомили, що глава держави 5 грудня вручив 12 сертифікатів на отримання квартир військовослужбовцям Сил оборони, яким було присвоєно звання Героя України, і ще 9 таких сертифікатів - родинам загиблих Героїв.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах