Дівчинка з Дніпра підкорила Голлівуд: що відомо про юну акторку "Барбі" та "Голодних ігор".
Дівчинка з Дніпра підкорила Голлівуд: що відомо про юну акторку "Барбі" та "Голодних ігор"
Події
29 листопада 2023 14:38
Дівчинка з Дніпра підкорила Голлівуд: що відомо про юну акторку "Барбі" та "Голодних ігор". Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

У 2023 році світ побачили два довгоочікувані фільми - "Барбі" та "Голодні ігри: Балада про співочих пташок та змій". Та чи знали ви, що в цих світових блокбастерах знялася українка - дівчина з Дніпра Софія Санчес?

Юна акторка має синдром Дауна, проте вона є затребуваною акторкою фільмів, серіалів і реклами в США, моделлю, активісткою, а також художницею, повідомляє видання OBOZ.UA.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Софія Санчес народилася у Дніпрі. Батьки відмовилися від неї, коли дізналися про її синдром, тож перший рік життя дівчина провела у дитячому будинку. Проте згодом Софію удочерила родина зі США, штату Каліфорнія. Ніні батьками юної зірки є Дженніфер і Гектор Санчеси, які називають її "українською принцесою".

Маленька Софія Санчес.
Маленька Софія Санчес. Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

Відомо, що для того, аби вдочерити Софію, Дженніфер та Гектор прилетіли до Дніпра і протягом декількох місяців відвідували майбутню доньку в дитячому будинку. Тоді в них вже були діти - троє синів, наймолодший з яких також має синдром Дауна і легкий аутизм.

У своїх соцмережах дівчина активно просуває важливі меседжі. Вона розповідає про синдром Дауна і те, як люди живуть з такою особливістю. Її відео на цю тематику збирають мільйонні перегляди.

Софія Санчес.
Софія Санчес. Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

Так, Софія Санчес поступово стала моделлю для зйомки реклами для брендів, а згодом вона дебютувала і в кіно. Свою першу роль дівчина отримала у шестирічному віці. Софія зіграла в американському телесеріалі "Підмінені при народженні" у 2015 році.

Ще більшу популярність юна українсько-американська акторка здобула завдяки фільму "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях, де зіграла одну з "Барбі".

Софія Санчес з Марго Роббі на прем'єрі фільму "Барбі".
Софія Санчес з Марго Роббі на прем'єрі фільму "Барбі". Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

Також Софія знялася у новій частині франшизи про "Голодні ігри" - "Балада про співочих пташок та змій", де стала маленькою трибуткою на 10-х щорічних Голодних іграх. Тож, дівчина разом з іншими акторами фільмів відвідувала "червоні доріжки" та допрем’єрні покази.

Софія Санчес на фоні банеру "Голодні ігри" - "Балада про співочих пташок та змій".
Софія Санчес на фоні банеру "Голодні ігри" - "Балада про співочих пташок та змій". Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

Незважаючи на популярність, Софія Санчес не забуває про те, що вона українка. Дівчина активно підтримує батьківщину після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

У своєму профілі в Instagram вона вказала наступне: "Українська акторка в "Голодних іграх" і "Барбі" із синдромом Дауна".

Софія Санчес на фоні українського прапору.
Софія Санчес на фоні українського прапору. Фото: instagram.com/the.sofia.sanchez

Нагадаємо, раніше Vgorode склав рейтинг кінопрем'єр, які виходять у прокат з 30 листопада по 7 грудня.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах