Стрілянина в Дніпрі: поліцейському, який стріляв змінили запобіжний захід

Стрілянина в Дніпрі: поліцейському, який стріляв змінили запобіжний захід -

Стрілянина в Дніпрі: поліцейському, який стріляв змінили запобіжний захід - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
27 листопада 2023 16:28

Наприкінці серпня у Дніпрі сталася стрілянина на проспекті Івана Мазепи, патрульний вистрілив у чоловіка, і той загинув. З'явились нові подробиці справи.

Кіровський районний суд задовольнив апеляцію захисту дніпровського патрульного Єгора Звонкова, який застрелив чоловіка у Дніпрі, - повідомляє "Дніпро Оперативний".

Суд змінив Дзвінкову запобіжний захід з цілодобового на нічний домашній арешт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Суд задовольнив апеляцію захисту. Нічний домашній арешт із 22:00 до 06:00, - повідомив адвокат патрульного Богдан Забара.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі сталася стрілянина на проспекті Івана Мазепи. Патрульний вистрілив у чоловіка внаслідок чого той загинув. Як повідомила прокуратура Дніпропетровської області, двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. 

На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували потерпілих із авто та використали газовий балончик.  Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах