Пориви вітру та мокрий сніг: погода у Дніпрі на 26-28 листопада

Пориви вітру та мокрий сніг: погода у Дніпрі на 26-28 листопада.

Пориви вітру та мокрий сніг: погода у Дніпрі на 26-28 листопада. Фото: vycherpno.ck.ua

Події
26 листопада 2023 11:40

Сьогодні, 26 листопада, Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про погіршення погодних умов у Дніпрі та області.

За інформацією ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, в регіоні очікуються значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу і пориви південно-східного вітру до 15-20 метрів на секунду. Встановлено перший (жовтий) рівень небезпечності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У неділю, 26 листопада, у другій половині дня прогнозується значний дощ. Вночі місцями очікується ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура повітря по Дніпру вдень від +8 до +10 градусів.

У понеділок, 27 листопада, збережеться хмарна погода. Протягом доби буде йти невеликий сніг, проте очікується сильна хуртовина і снігові замети. На дорогах збережеться ожеледиця. Прогнозуються пориви вітру до 17-22 метрів на секунду. Температура повітря протягом доби складатиме від -1 до -6 градусів.

У вівторок, 28 листопада, погода буде хмарною, але з проясненнями. Вночі очікується невеликий сніг, проте вдень опадів не буде. Вночі можливі пориви вітру до 15-20 метрів на секунду. Температура повітря вночі складатиме від -2 до -7 градусів, вдень - до +5 градусів.

Нагадаємо, раніше Vgorode зібрав інформацію про те, де у Дніпрі покататися на ковзанах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах