У Дніпропетровській області триває будівництво водогону

У Дніпропетровській області триває будівництво водогону -

У Дніпропетровській області триває будівництво водогону - фото: facebook.com/dnipro.ukravtodor

Події
25 листопада 2023 17:03

На Дніпропетровщині триває будівництво магістрального водогону, який поверне воду понад мільйону людей, що постраждали від підриву Каховської ГЕС.

Як повідомили в службі відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області, на ділянці водогону Інгулець - Південне водосховище (Кривий Ріг) протяжністю 26 кілометрів монтують 16 камер обслуговування. Також тут буде 8 оглядових колодязів. Середній розмір камер 4×10 метрів. Повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області триває будівництво водогону -У Дніпропетровській області триває будівництво водогону - фото: facebook.com/dnipro.ukravtodor

Вони потрібні для влаштування необхідних елементів системи на трубопроводі. Захищають від сезонних температурних коливань. Контрольні оглядові колодязі призначені для огляду, регулювання та обслуговування мережі водогону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зараз будівельники влаштовують котловани під камери, щебеневу основу, армувальну сітку. Наносять гідроізоляцію та заводять труби. На всіх ділянках водогону цілодобово, у три зміни, працює понад 1100 людей та понад 400 одиниць техніки.

У Дніпропетровській області триває будівництво водогону -У Дніпропетровській області триває будівництво водогону - фото: facebook.com/dnipro.ukravtodor

Будівництво магістрального водогону "Карачунівське водосховище - Кривий Ріг - Південне водосховище, Марганець - Нікополь, Хортиця (ДВС2) - Томаківка" це наймасштабніший проєкт Агентства відновлення. Його довжина - 145 кілометрів, загальна протяжність трубопроводів - 300 кілометрів в одну нитку.

Загалом готово 270,1 кілометрів (82%).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах