У Дніпрі військовий підробив документи, щоб отримати підвищення

У Дніпрі військовий підробив документи, щоб отримати підвищення -

У Дніпрі військовий підробив документи, щоб отримати підвищення - фото: bbc.com

Події
25 листопада 2023 12:55

У Дніпрі судитимуть військового, який підробив документи, аби отримати підвищення.

Як повідомили в спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону, в березні 2022 року військовозобов’язаний громадянин із військовим званням "солдат", з метою призову на військову службу за мобілізацією на посади офіцерського складу, підробив офіційний документ - свій військовий квиток і віддав його в стройову частину військової частини.

Будучи "лейтенантом", підозрюваний проходив військову службу на посадах офіцерського складу, таким чином заволодівши бюджетними коштами, які йому виплачені в якості грошового забезпечення за офіцерським військовим званням та посадою, на загальну суму 68 200 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Новоспеченому "Остапу Бендеру" загрожує штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця ЗСУ.

Йому інкримінується підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів та шахрайство (частина перша статті 358, частина четверта статті 358, частина перша статті 190 Кримінального Кодексу України).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах