У Дніпрі жінка випала з вікна багатоповерхівки з дитиною на руках

У Дніпрі жінка випала з вікна багатоповерхівки з дитиною на руках -

У Дніпрі жінка випала з вікна багатоповерхівки з дитиною на руках - фото: gettyimages/Robert Brook

Події
17 листопада 2023 17:42

У Дніпрі на козирок під’їзду житлового будинку в Центральному районі міста Дніпро, випала жінка з дитиною.

Як повідомили в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, вчора 16 листопада стало відомо про те, що на козирок під’їзду житлового будинку, розташованого на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона Центрального району міста Дніпро, випав чоловік та дитина.

По прибуттю до місця виклику надзвичайники встановили, що на козирку під’їзду знаходиться травмований хлопчик та, як з’ясувалося, жінка без ознак життя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За допомогою драбини рятувальники спустили дитину, орієнтовно 5-ти років, передали працівникам екстреної медичної допомоги, її госпіталізували до лікарні.

Тіло загиблої жінки спустили та передали представникам Національної поліції.

- Дитина надійшла вчора, 16 листопада. У неї черепно-мозкова травма, забої грудної клітини та органів черевної порожнини, множинні переломи кісток. Наразі стан - критичний, зберігається загроза життю. До того часу, поки ми не стабілізуємо пацієнта, говорити про будь-які прогнози зарано, - повідомив Суспільному лікар.

За його словами, стабілізація стану потребує 5-7 днів. Ймовірно після цього хлопчика переведуть до хірургічного відділення.

Як повідомили Суспільному в поліції, наразі відкрито два кримінальні провадження: за фактом самогубства та замаху на вбивство. Правоохоронці зʼясовують всі обставини події.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах