Скандал між патрульними та військовим у Дніпрі: що відомо (відео)

Скандал між патрульними та військовим у Дніпрі: що відомо (відео).

Скандал між патрульними та військовим у Дніпрі: що відомо (відео). Фото: sobitie.com.ua

Події
09 листопада 2023 16:37

Сьогодні, 9 листопада, в одному з Telegram-каналів з’явилася інформація про начебто безпідставну зупинку патрульними Дніпра військового. Чоловік заявив, що на нього склали протокол, коли він був проїздом у місті.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Дніпропетровської області, подія сталася у неділю, 5 листопада, близько 1-ї години ночі. На одному з блокпостів екіпаж зупинив автомобіль Nissan Almera для перевірки водія.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зі інформацією поліції, 41-річний чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти медогляд у лікарні, від якого той відмовився.

Крім того, з’ясувалося, що водій неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння. Чоловік був позбавлений судом права керування, але продовжував їздити на автівці. Також він мав причетність до факту зберігання наркотичних речовин.

У результаті патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП. Чоловіка відсторонили від керування автівкою.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у Дніпрі поліція зупинила військового, бо їм здався підозрілим його втомлений вигляд.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах