У Дніпрі поліція зупинила військового, бо їм здався підозрілим його втомлений вигляд

У Дніпрі поліція зупинила військового, бо їм здався підозрілим його втомлений вигляд -

У Дніпрі поліція зупинила військового, бо їм здався підозрілим його втомлений вигляд - фото: unian.ua

Події
30 жовтня 2023 16:04

У Дніпрі поліцейські зупинили машину з військовим - білоруським добровольцем спецпідрозділу ЗСУ Андрієм Безсмертним. Правоохоронцям здався підозрілим його втомлений вигляд.

Андрій Безсмертний розповів, що він їхав із важкого бойового завдання зі сходу України. Захисник і його побратими проїжджали Дніпро, як раптом у них зламалася машина. Безсмертний завіз авто на СТО, а сам пересів на інше. На заміну він узяв машину із європейськими номерами, які називають "євробляхами".

За словами військового, він вже їхав до побратимів, але буквально за 500 метрів до місця зустрічі його зупинили поліцейські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Я дав документи, військовий квиток, запитав, що трапилося?! На що нахабне "мусорьонок" (Піжук Антон) почав розповідати що машина на "бляхах". "Бляхах"? У нас усі машини на "бляхах", і? Таке бачу вперше. Потім йому не сподобався мій стан, - стверджує військовий.

За словами Безсмертного, після цього поліцейський запитував, чи вживав він заборонені речовини. Військовий відповів, що чистий, а виглядає втомленим лише через те, що не міг нормально спати вже три доби.

- Після цього "перевернули" всю машину. Навіть у бардачок залізли. Перевірили зброю. Після чого сказали, що нам треба проїхати на огляд. Обшук, і ось мене везуть у диспансер. Дорога оформлення, алкотестер, звісно ж, по нулях, і аналіз сечі, - розповів Безсмертний.

Далі військовий вирушив до авто правоохоронців. Він хотів, щоб поліція довезла його до місця, де його зупинила, адже там була його машина. Проте почув відмову, його вигнали з авто.

Зрештою чоловік викликав таксі. У цей час до нього підійшов ще один поліцейський та запропонував його підвезти. Військовий відповів, що інший правоохоронець послав його "прогулятися ніжками".

Доброволець усе ж доїхав до місця зустрічі з побратимами, проте вони чекали на нього півтори години. Безсмертний обурений тим, що йому довелося доводити поліції, що виглядає як втомлений військовий, а не як "п’яниця та наркоман".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах