У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем: з'явились нові подробиці

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем: з'явились нові подробиці -

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем: з'явились нові подробиці - фото: sobitie.com.ua

Події
02 листопада 2023 15:11

У Павлограді затримали чоловіка, який із ножем напав на правоохоронців, а потім перерізав собі горло.

Днями у Павлограді наряд поліції Новомосковського районного відділу управління поліції охорони прибув за викликом, йшлося про хуліганство. Правоохоронці побачили підозрюваного в роздягненому вигляді, він встромив собі ніж у живіт і погрожував завдати собі ще більше ушкоджень, - пише "Дніпро ТВ".

27 жовтня в Павлограді поліцейський Олександр та його напарник прибули за викликом. Місцеві телефоном повідомили про хуліганство.

- Намагалися людину врятувати від самогубства, коли він собі в груди вставив ніж, ми підійшли до нього, він витягує з себе ніж і наніс мені в обличчя удар. Я тоді упав, а далі вже не пам’ятаю, як я вибіг в коридор, чи на вулицю, – розповів старший сержант поліції Олександр.

Правоохоронець після ножового поранення лежить в обласній лікарні. У відділені щелепно-лицевої хірургії. Олександру важко після поранення розмовляти, але чоловік згадує - підозрюваний поводив себе неадекватно. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Та бігав з ножем, погрожував, погрожував себе вбити та інших. Після того, як ось це ударив, ніхто навіть не очікував такого, що він з себе витягне ніж і нанесе, ми підбігли до нього врятувати, надати допомогу. А вийшло так, як витяг з себе ніж та наніс удар, - додав Олександр. 

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем: з'явились нові подробиці -У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем: з'явились нові подробиці - фото: npu.gov.ua

В поліції кажуть, вгамувати чоловіка намагалися довго, навіть привезли його родичів.

- Багаточисельне відео, яке є з наших боді-камер і з боді-камер поліцейських свідчать про те, що більше двох годин тривали перемовини, а вже потім коли поліцейські з райвідділу привезли для перемовин, для вгадування цієї людини його родичів мати та сестру, - повідомив начальник управління поліції охорони в Дніпропетровській області Костянтин Пучков.

Костянтин Пучков стверджує, попри вмовляння чоловік вирішив все ж таки завдати собі та оточуючим шкоди.

- Він напав на решту поліцейських, і другий наш поліцейський змушений був після от цих всіх заходів відповідно закону про Національну поліцію захищати себе, захищати інших поліцейських, на яких ця людина напала. Давати оцінку діям свого поліцейського, який застосував вогнепальну зброю, я не маю права. Зараз триває слідство, - зазначив він.

Чоловік з ножем зараз перебуває в комі в лікарні. Йому загрожує кримінальна відповідальність за напад на правоохоронця. Нині тривають слідчі дії.

А от родичка нападника нарікає на дії поліції, ніби-то, ті довели до того, що її брат ледь не загинув. Звинувачує правоохоронців в телеграм-каналах.

Жінка запевняє,поліціянти перекручують факти та ледь не вбили тиху та спокійну людину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах