У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем -

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем - фото: npu.gov.ua

Події
29 жовтня 2023 11:10

У Павлограді місцевий житель напав на поліцейського з ножем та поранив його і себе.

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській області, злочин стався 27 жовтня у місті Павлоград. Наряд поліції Новомосковського районного відділу управління поліції охорони прибув за викликом про хуліганство.

На момент прибуття правоохоронці побачили підозрюваного в роздягнутому вигляді, він поранив себе у живіт та погрожував завдати собі подальші ушкодження. Під час спілкування чоловік поводився агресивно та, коли правоохоронці спробували забрати ножа та заспокоїти його, чоловік завдав поліцейському ножове поранення обличчя.

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем -У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем - фото: dp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для припинення нападу інший поліцейський застосовував табельну вогнепальну зброю та вистрелив хулігану у ногу. Фігурант продовжив розмахувати ножем та поранив себе у шию. 

32-річного місцевого жителя доставили до лікарні та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує кримінальна відповідальність в порядку статті 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем -У Павлограді чоловік напав на поліцейського з ножем - фото: dp.npu.gov.ua

Слідчі дії тривають. Поліцейському надана необхідна медична допомога.

За посягання на життя правоохоронця нападнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах