Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар

Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар -

Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
02 листопада 2023 13:57

Служба безпеки викрила корупційну схему у комунальному підприємстві "Міська ритуальна служба" Дніпровської міської ради.

Як повідомили в СБУ, очільник одного з цвинтарів Дніпра вимагав від місцевого мешканця гроші за поховання. Попри офіційний платіж у розмірі 4700 гривень, посадовець вимагав 40 тисяч гривень за одне поховання.

Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар -Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар - фото: facebook.com/ssu.dnipro

У разі відмови платити "данину", він взагалі відмовлявся приймати заяву для виділення місця для поховання близької людини. Співробітники СБУ викрили посадовця "на гарячому" під час отримання неправомірної вигоди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар -Очільник ритуальної служби у Дніпрі видавав дозвіл на поховання тільки за хабар - фото: facebook.com/ssu.dnipro

За матеріалами Служби безпеки, фігуранту повідомлено про підозру за частиною третьою статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Судом найближчим часом планується обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в минулому році СБУ викрила на хабарництві майже весь керівний склад зазначеного комунального підприємства.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах