Стрілянина у Дніпрі: екс-дружина вбитого та адвокат поліцейського розповіли нові деталі

Стрілянина у Дніпрі: екс-дружина вбитого та адвокат поліцейського розповіли нові деталі -

Стрілянина у Дніпрі: екс-дружина вбитого та адвокат поліцейського розповіли нові деталі - фото: 1plus1.ua

Події
04 жовтня 2023 11:58

Колишня дружина застреленого поліцейським в Дніпрі чоловіка повідомила, що боїться виходити на вулицю, а адвокат патрульного повністю підтримує свого підзахисного. 

Про це вони розповіли у ток-шоу "Говорить вся країна".

Колишня дружина чоловіка, якого застрелив під час затримання патрульний у Дніпрі, поділилася деталями резонансної справи.

- Того дня мені подзвонив невідомий номер, представився поліцейським, сказав: не хвилюйтеся, з вашими дітьми все гаразд, але вашого чоловіка застрелено. Я одразу в це не повірила і сказала: вони поїхали на море, це неправда, - каже колишня дружина вбитого.

На даний час жінка всюди ходить з охоронцями, адже отримує багато погроз від невідомих людей. Їй писали, що потрібно вбити її дітей, адже вони не так себе поводили, коли знаходилися в авто з чоловіком. Зараз психологічний стан дітей покращився, зазначила жінка, але раніше на них було важко дивитися, адже їх батька застрелили на їхніх очах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До студії також завітав адвокат поліцейського, який вперше розповів свою версію того, що відбулося.

- Я вважаю що моїм підзахисним не було скоєно злочин. Наразі йде досудове розслідування і крапку в цій справі буде ставити суд. Поліцейському було завдано тілесних ушкоджень, як то кажуть у народі його перекинули через стегно. Він протягом тижня після цих подій ще перебував у лікарні. Мій підзахисний вважає, що діяв в межах своїх прав та обов’язків, - каже адвокат.

Нагадаємо, за даними слідства, 29 серпня у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної двоє патрульних зупинили автівку Jaguar, в якій перебували чоловік, жінка та неповнолітні діти. На вимогу вийти з автомобіля водій та пасажири відмовились.

Тоді правоохоронці силоміць витягли жінку з машини, після чого за неї вступився чоловік. Він почав сутичку зі співробітниками поліції. Під час бійки чоловік збив з ніг патрульну та був застрелений її напарником.

За даними Офісу генпрокурора, поліцейський здійснив три постріли у спину нападника.

Під час розгляду справи 31 серпня правоохоронець відмовився визнавати свою провину, зазначивши, що до того, як відкрити вогонь, застосував до чоловіка всі наявні засоби стримування.

19 вересня Апеляційний суд Дніпра залишив без змін запобіжний захід патрульному Єгору Звонкову.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах