Отримай відповідь: чи будуть відключення світла у Дніпрі

Отримай відповідь: чи будуть відключення світла у Дніпрі -

Отримай відповідь: чи будуть відключення світла у Дніпрі - фото: ukrinform.ua

Події
17 жовтня 2023 15:38

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації розповів, як область готується до опалювального сезону та до відключень світла.

За словами голови ДніпроОВА Сергія Лисака, окупанти намагатимуться занурити країну в темряву, завдаючи ракетних ударів по критичній інфраструктурі.

В області до цього готуються: дбають про фізичний захист критично важливих об’єктів, капітально оновлюють мережі та сформували ремонтні бригади, які оперативно реагуватимуть на можливі виклики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Ми пережили минулого року тяжку зиму. Розуміючи загрози від російських терористів, ретельно готувалися і цього сезону. Приділили максимум уваги захисту критичної інфраструктури. Систем водо- та газопостачання. І, звісно, енергооб’єктів. На сьогодні важко прогнозувати, чи будуть відключення. Але ми розглядаємо різні сценарії. І маємо плани реагування на випадок надзвичайних ситуацій, - зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У разі відключень світла на Дніпропетровщині працюватимуть понад 1330 Пунктів незламності, де завжди буде електрика, тепло, інтернет і їжа.

Серій Лисак зауважив, що регіон на 100% готовий до опалювального сезону. Коли його розпочати, вирішує місцева влада. Вже під’єднали до тепла кілька садочків, шкіл та лікарень у Дніпровському, Синельниківському, Криворізькому та Павлоградському районах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах