У Дніпрі чоловік ремонтував холодильник і отруївся фреоном

У Дніпрі чоловік ремонтував холодильник і отруївся фреоном  -

У Дніпрі чоловік ремонтував холодильник і отруївся фреоном - фото: gettyimages/Peter Cade

Події
17 жовтня 2023 10:29

У Дніпрі місцевий мешканець намагався полагодити холодильник , але стався витік фреону, яким чоловік і отруївся.

Днями дружина викликала до свого чоловіка швидку. Як з'ясували медики потерпілий намагався розібрати холодильник, та стався витік фреону.

Про це в соцмережах пише медик Влад Боднюк.

Так як чоловік знаходився у маленькому, закритому приміщенні кухні, лікарі вивели його на відкрите повітря, де ретельно оглянули: пригнічений стан свідомості, рясна сльозотеча, нудота, кашель, опіки ІІ ступеню правої кисті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпілому негайно надали медичну допомогу. Чоловіка шпиталізували з діагнозом: Немедикаментозне отруєння (фреоном), опіки другого ступеню правої кисті.

Фреон - небезпечна речовина, майже без запаху, яка може викликати серйозні симптоми: головний біль, подразнення слизових очей та горла, запаморочення, хімічний опік шкіри, нудоту, кашель, блювоту, аритмію, втрату свідомості, гіперемію, цианоз шкіри і слизових оболонок. Навіть за самостійного демонтажу обладнання потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту.

Побутові токсичні речовини можуть потрапляти до організму шляхом вдихання, через шлунково-кишковий тракт, через шкіру. Тяжкість ураження залежить від токсичності, площі, на яку діє подразник та часу контакту з організмом. Не нехтуйте заходами безпеки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах