У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру

У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру -

У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
16 жовтня 2023 11:09

У Жовтих Водах у рудний кар'єр впали 2 дитини, опинившись на схилі дівчата не змогли самостійно вибратись.

Як розповіли в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, 15 жовтня о 17:33 свідки повідомили рятувальників про те, що поблизу вулиці Кооперативній міста Жовті Води Кам’янського району, у кар’єр впали 2 дитини.

Співробітники ДСНС встановили, що на схилі рудного кар’єру, глибиною приблизно 500 метрів, на відстані 150 метрів від верхньої кромки, знаходяться дві дівчинки та не можуть самостійно вибратися.

У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру -У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру - фото: dp.dsns.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За допомогою рятувальної мотузки надзвичайники підняли дівчаток (2012 та 2014 років народження) зі схилу кар’єру та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру -У Дніпропетровській області діти опинилися на схилі рудного кар'єру - фото: dp.dsns.gov.ua

Дітей доправлено до лікарні для подальшого медичного огляду.  

Надзвичайники просять батьків слідкувати за своїми дітьми та контролювати їх дозвілля, приділяти більше уваги та частіше нагадувати про правила безпечної поведінки та наслідки їх недотримання. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах