У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового

У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового -

У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового - фото: d1.ua

Події
05 жовтня 2023 10:53

8-річна Софія Клименко разом з іншими учнями вокальної студії збирає на пікап для татового підрозділу. Юрій Клименко - один із захисників "Азовсталі".

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на ТСН.

У середмісті Дніпра діти організували невеликий концерт. Серед них 8-річна Софія Клименко. Дівчинка вже три роки займається вокалом. Мала десятки виступів, однак цей для неї особливий. Бо збирає кошти для татового підрозділу.

Софія - донька захисника "Азовсталі" Юрія Клименка. Повномасштабна війна застала їх у рідному Маріуполі. Тато військовий одразу став на захист міста. Дівчинка з мамою вибрались з окупації. Змогли дістатись до Дніпра. Батько ж до останнього дня був на "Азовсталі".

У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового -У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового - фото: tsn.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зв’язку не було, тож на картоні писав дружині записки, і за можливості відправляв фото з ними. У такий спосіб і покликав під вінець. Та швидко побачитись не вийшло. У день здачі в полон Юрій отримав поранення. Потрапив до лікарні Донецька і 40 днів був там. Далі - обмін і щойно дозволили лікарі, повінчався із дружиною.

Згодом народилась і друга донечка Соломійка. А Юрій відновився після поранення і вже півроку, як знову у війську. Боронить Україну на Донецькому напрямку. Вікторія Клименко каже, що старша донька Софія підслухала розмову дорослих, зрозуміла, що треба купувати пікап, і запродувала допомогу.

У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового -У Дніпрі 8-річна дівчинка збирає гроші на авто для підрозділу тата-військового - фото: tsn.ua

Ідею підтримала викладачка вокалу та усі учні студії. Тож вийшов цілий концерт. 

- Ми співаємо тільки українські пісні. Діти, вони вміють пережити ці пісні, бо відчувають все, що відбувається в країні, - каже викладачка вокалу та музики. 

Цей виступ тривав понад годину. У багатьох слухачів на очах були сльози. Так щиро діти співали про Україну та свою мрію про перемогу. І головне, готові були для цього щось робити.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах