У Дніпрі начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця ЗСУ

У Дніпрі начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця ЗСУ -

У Дніпрі начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця ЗСУ - фото: Facebook СБУ

Події
04 жовтня 2023 11:55

СБУ у Дніпрі викрила посадовця медзакладу на зловживанні впливом. Начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця Збройних сил України.

Як встановлено слідством, посадовець обіцяв пораненому бійцю "вирішити" питання щодо звільнення його від подальшого проходження служби. У дійсності, за всіма медичними показниками, боєць мав право на демобілізацію та бути визнаним непридатним до подальшої воєнної служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За 4,5 тисячі доларів посадовець пообіцяв вирішити це питання та гарантував надати висновок лікарської комісії про те, що стан здоров’я військовослужбовця є обмежено придатний. Про це повідомляє СБУ.

Начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця Збройних сил України -Начальник медичного закладу вимагав гроші від військовослужбовця Збройних сил України - фото: Facebook СБУ

Під час обшуків за місцем роботи фігуранта правоохоронці вилучили медичну документацію, чорнові записи і мобільні термінали.

Наразі в рамках кримінального провадження посадовцю повідомлено про підозру в зловживанні впливом.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував, що в Дніпропетровській області засудили антиукраїнського агітатора, який героїзував бойовиків ПВК "Вагнер". Його позбавлять волі на 5 років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах