В Дніпропетровській області чоловік назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині

В Дніпропетровській області чоловік назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині -

В Дніпропетровській області чоловік назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині - фото: t.me/gunpvdp

Події
22 вересня 2023 17:25

У Камʼянському поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині.

Зловмисник скористався моментом, коли жінка відволіклася, та викрав її мобільний телефон. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області. 

Як зʼясували поліцейські, чоловік зайшов до торгівельного залу з пластиковою скринькою в руках. Він назвався волонтером та повідомив продавчині, що збирає гроші на потреби ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка погодилась на добровільний внесок та відійшла за грошима, саме в цей момент зловмисник взяв біля каси її мобільний телефон і втік.

Назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині -Назвався волонтером та обікрав продавчиню в магазині - фото: t.me/gunpvdp

Потерпіла відразу звернулась по допомогу до поліції. Правоохоронці зупинили чоловіка, який був за описом схожий на зловмисника. При огляді у псевдоволонтера виявили викрадений мобільний телефон. Йому повідомлено про підозру.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував, що співробітники СБУ заблокували діяльність двох колаборантів в Дніпропетровській області. Проросійські пропагандисти заперечували збройну агресію РФ та глорифікували окупаційні війська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах