Що відомо про чоловіка, якого застрелив патрульний у Дніпрі

Загиблий водій в Дніпрі -

Загиблий водій в Дніпрі - фото: Facebook Сілогава Джумбєрі

Події
31 серпня 2023 10:46

29 серпня сталася стрілянина в центрі Дніпра. Відомі подробиці щодо водія Jaguar, якого убив патрульний під час спроби затримати за порушення дорожнього руху.

Загиблого водія звуть Джумбер Сілогав. На нього зареєстровані будинок та квартира у Миколаєві. У жовтні 2014 року він зареєструвався як приватний підприємець - займався наданням ритуальних послуг у селищі міського типу Петриківка Дніпропетровської області, де й проживав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також чоловік не раз вигравав тендери на надання послуг із поховання одиноких осіб та військовослужбовців за бюджетні кошти. 2022 року Джумбер отримав з держбюджету 499,5 тисяч гривень, а у 2023 році 106,7 тисяч гривень.

Проте основним видом своєї діяльності бізнесмен вказав роздрібну торгівлю з лотків і на ринках.

Загалом, за даними YouControl, загиблий підприємець був досить заможною людиною - йому належали чотири житлові будинки, квартира та чотири земельні ділянки.

Дані про загиблого водія в Дніпрі -Дані про загиблого водія в Дніпрі - фото: YouControl

При цьому офіційно він не володіє легковими автомобілями.

Джумбері Сілогава є батьком двох неповнолітніх синів, ще у серпні 2022 року його дружина Наталія подала на розлучення та у грудні шлюб був розірваний. Бізнесмен не визнав рішення суду та намагався його оскаржити, але безуспішно.

Фото колишньої дружини загиблого водія в Дніпрі -Фото колишньої дружини загиблого водія в Дніпрі - фото: ХДніпро

Згодом Наталія звернулася до суду, вимагаючи виплати аліментів на утримання дітей, а Джумбері виступив із зустрічним позовом на аліменти. В результаті екс-дружини все вирішили полюбовно і в липні забрали свої позови.

Нагадуємо, раніше Vgorode публікував відео з нагрудних камер патрульних поліцейських, які зупинили водія у Дніпрі, а потім  застосували табельну зброю , щоб зупинити агресивну поведінку чоловіка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах