У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям

У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям -

У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
29 серпня 2023 14:06

У Кривому Розі внаслідок пожежі у квартирі на шостому поверсі постраждала сім'я з маленькою дитиною, які жили в сусідній квартирі.

Як повідомляє ГУ ДСНС Дніпропетровської області, вранці 29 серпня стало відомо про пожежу у багатоповерхівці на вулиці Героїв Маріуполя в Кривому Розі.

На гасіння прибули 3 чергових відділення. Виявилося, що горить квартира на 6-му поверсі дев'ятиповерхівки. Поки рятувальники приступили до гасіння пожежі, з'ясувалося, що допомоги потребують мешканці сусідньої квартири.

У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям -У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям - фото: dp.dsns.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За допомогою апаратів захисту органів дихання, рятувальники вивели на свіже повітря жінку, чоловіка та маленьку дитину. Врятованих дорослих, 1993 та 1995 років народження, та дитину, 2022 року народження, оглянули працівники екстреної медичної допомоги. На щастя, госпіталізації вони не потребували.

На приборкання пожежі пішло близько півгодини. Вогнем знищено домашнє майно в квартирі, де виникла пожежа, та пошкоджено металопластиковий балконний блок квартири, розташованої поверхом вище. Загальна площа займання становить 10 квадратних метрів.

У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям -У Кривому Розі під час пожежі постраждала родина з немовлям - фото: dp.dsns.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах