В одній із лікарень Дніпра 5 років не можуть "викурити" пацієнта

В одній із лікарень Дніпра 5 років не можуть "викурити" пацієнта -

В одній із лікарень Дніпра 5 років не можуть "викурити" пацієнта - фото: espreso.tv

Події
27 серпня 2023 15:25

В Дніпрі з лікарні Мечникова 5 років не можуть вигнати пацієнта. Його виписали ще в березні 2018 року, але сам пацієнт виписуватися не збирається.

В реєстрі судових рішень повідомляється, що із лікарні Мечникова вже 5 років не можуть випровадити пацієнта. Після численних умовлянь добровільно залишити приміщення медзакладу, адміністрація лікарні Мечникова вирішили звернутися до суду щодо примусового виселення чоловіка. Жовтневий суд Кривого Рогу розглянув позов і ухвалив рішення про заборону відповідачу перебувати на території КП "Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова".

Згідно із матеріалами справи, пацієнт перебував на стаціонарному лікуванні у відділенні нейрохірургії хребта й спинного мозку в лікарні Мечникова від 11 травня 2017 року до 7 березня 2018 року. Його пролікували та виписали з відділення у зв'язку з відсутністю показань для подальшого лікування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Медики запропонували чоловікові продовжити консервативне лікування в неврологічному відділенні за місцем проживання в Кривому Розі, але він категорично відмовився від транспортування до свого міста.

Пацієнт продовжив перебувати в приміщенні медзакладу попри виписку, і так триває вже понад 5 років.

У позовній заяві лікарня попросила суд заборонити чоловікові проживати на території лікарні Мечникова та виселити його з будівлі, а також сплатити судові витрати.

Суд зрештою повністю задовільнив вимоги позивача про виселення пацієнта з медзакладу і стягнути з нього судовій збір у сумі 2684 гривні.

Чоловік ще має час подати апеляцію на вирок суду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах