У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни

У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни -

У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни - фото: opentv.media

Події
26 серпня 2023 13:51

 У Дніпрі погасили художню марку "Кохання опалене війною". На тавро світлини шести сімей військових, що одружились під час війни.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Відкритий".

Одна з таких пар Максим та Світлана. Максим Девізоров пішов у ТРО в березні 2022 року. Одружився майже три місяці тому. Його дружина актриса як і він сам. Вони познайомились завдяки кастингу у виставу. Під впливом війни молодята вирішили, що нема чого чекати треба об'єднати долі і одружилися. Фотографія на марці була зроблена у день весілля та завдяки самим фотографам має свою історію. Після церемонії молодята вирішили прогулятися містом і фотографу спало на думку, що було б цікаво підпалити димову шашку за спинами наречених прямо посеред вулиці і хоча ця ідея викликала обурення в перехожих та фото добре передало атмосферу сьогодення. 

У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни -У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни - фото: opentv.media

Ще один герой фото Денис Нечипоренко теж у ТРО пішов добровольцем у перші дні повномасштабного вторгнення незабаром і одружився. Він каже, що сумнівів не було, бо в такий час треба створювати нові сім'ї. Багато людей перебувають за кордоном, їдуть і Україні потрібна молода кров, тож на думку Дениса треба народжувати дітей, щирих українців.

У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни -У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни - фото: opentv.media

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Автори марки - "Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції міста Одеси" та "Дніпропетровська дирекція Укрпошти", мали на меті покликати українців створювати нові сім'ї під час війни. Використовуватиметься тавро лише відділами державної реєстрації актів цивільного стану. Саме тому і обрана тема кохання аби нагадати, що воно живе навіть в такі важкі часи. Втім марка можливо вийде і у вільний продаж. 

У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни -У Дніпрі погасили марку присвячену коханню під час війни - фото: opentv.media

- Марки використовуються на конвертах, які пересилаються по всіх країнах і ці конверти потрапляють до громадян інших держав і завдяки нашим поштовим маркам громадяни інших держав дізнаються про війну, яка відбувається на нашій території про незламність нашого народу, - каже начальник "Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції міста Одеси".

Організатори хотіли б звернутися до Укрпошти з пропозицією закуповувати саме їхню власну марку, аби вона стала потім власним засобом оплати послуг поштового зв'язку. Вони вважають, що якщо цю пропозицію підтримують, марка "Кохання опалене війною" облетить весь світ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах