В Україні заборонили три медпрепарати, через які могли постраждати пацієнти лікарні в Дніпрі

В Україні заборонили три медпрепарати, через які могли постраждати пацієнти лікарні в Дніпрі -

В Україні заборонили три медпрепарати, через які могли постраждати пацієнти лікарні в Дніпрі - фото: rudneva.dp.ua

Події
17 серпня 2023 10:42

Ряд медпрепаратів, через яких ймовірно постраждали пацієнти лікарні імені Руднєва, заборонили до використання по всій Україні. 

Напередодні у лікарні в Дніпрі сталася надзвичайна ситуація. 11 пацієнтів, серед них - пʼять дорослих та шість дітей, отримали тяжку побічну реакцію на медичні препарати, які застосовувалися під час проведення операцій. Двох пацієнтів медикам врятувати не вдалося.

Міністерство охорони здоровʼя України повідомляє, що мова йде про три найменування медпрепаратів. Зараз усім суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування цих лікарських засобів, потрібно невідкладно перевірити наявність вказаних серій та вилучити їх.

Нагадуємо, Vgorode повідомляв, що під час слідчих дій у лікарні імені Руднєва в Дніпрі не проводяться планові оперативні втручання. Ведеться лише амбулаторний прийом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах