В Дніпрі пацієнтам лікарні після проведення операцій стало погано: розпочато кримінальне провадження

В Дніпрі пацієнтам лікарні після проведення операцій стало погано: розпочато кримінальне провадження -

В Дніпрі пацієнтам лікарні після проведення операцій стало погано: розпочато кримінальне провадження - фото: hromadske.ua

Події
12 серпня 2023 13:06

В лікарні Дніпра після проведення операцій пацієнтам почало становитися гірше. Прокуратура відкрила кримінальне провадження. 

За даними слідства, в одній із лікарень зроблено операції чотирьом дорослим та пʼятьом дітям віком від 3 до 17 років. В післяопераційний період у них виявлено життєзагрозливий стан організму. Про це повідомляє Дніпровська обласна прокуратура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
За фактором можливого неналежного виконання професійних обовʼязків медичними працівниками розпочато досудове розслідування. Встановлюються всі обставини та причетність співробітників закладу.

Нагадуємо, раніше Vgorode розказував, які огляди проходження медкомісії додалися для учнів. Попри війну цього року в Україні до процедури проходження медичної комісії школярів додались нові послуги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах