В Дніпропетровській області чоловіка з ВІЛ підозрюють у зґвалтуванні 12-річної дівчини

В Дніпропетровській області чоловіка з ВІЛ підозрюють у зґвалтуванні 12-річної дівчини-

В Дніпропетровській області чоловіка з ВІЛ підозрюють у зґвалтуванні 12-річної дівчини- фото: dnipr.dp.gov.ua

Події
10 серпня 2023 15:37

В Дніпропетровській області скерували до суду справу про хворого на ВІЛ чоловіка, якого підозрюють у незаконному проникненні до житла та  зґвалтуванні малолітньої дитини.

Дніпровська обласна прокуратура повідомляє, що обвинувачуваний знаходився на одній з вулиць Синельникове та зайшов до будинку, де колись мешкав його знайомий. Наразі за вказаною адресою проживає інша родина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Злодій побачив, що дорослі в будинку відсутні, схопив 12-річну дівчину та затягнув до іншої кімнати. Молодший брат дівчинки вибіг на подвірʼя та сховався. Зловмисник, застосувавши силу, зґвалтував дівчинку.

В Дніпропетровській області скерували до суду чоловіка, який незаконно проник до житла та зґвалтував малолітню дитину -В Дніпропетровській області скерували до суду чоловіка, який незаконно проник до житла та зґвалтував малолітню дитину - фото: dnipr.gp.gov.ua

Сусіди почули крик дитини, викликали поліцію та прийшли на місце скоєння злочину.

Також стало відомо, що обвинувачуваний вже більше 10 років перебуває на диспансерному обліку з ВІЛ. Наразі він під вартою без права внесення застави.

Нагадуємо, раніше Vgorode писав про те, що прикордонники спільно із правоохоронцями викрили священнослужителя, який сприяв співвітчизникам у незаконному перетинанні кордону під виглядом служителів християнської церкви.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах