На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових

На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових -

На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових - фото: facebook.com/groups/355191211952856

Події
06 серпня 2023 16:02

У Кривому Розі на кладовищі Широкої дачі вандали зірвали прапори та вигнули флагштоки на могилах загиблих військових.

Оксана Барташевска, дружина одного із загиблих, зазначила, що був скоєний злочин проти наших загиблих захисників, та їх сімей. На кладовищі, вандали познущалися над могилами військових. Позривані прапори, вигнуті флагштоки. 

На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових -На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових - фото: facebook.com/groups/355191211952856

Поліцейські викрили чоловіка, що знущався над могилами захисників України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ним виявився 63-річний мешканець селища. Він пошкодив сім флагштоків на могилах військовослужбовців на кладовищі Широка Дача. Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 297 Кримінального Кодексу України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Триває слідство.

На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових -На одному із кладовищ у Кривому Розі познущалися над могилами військових - фото: facebook.com/groups/355191211952856

Чоловікові може загрожувати штраф від 17 тисяч до 68 тисяч гривень або до пів року арешту, або до трьох років обмеження волі чи навіть до трьох років тюрми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах